Dit barn i fokus

Tryghed, omsorg og nærvær

I min private pasningsordning er der den nødvendige ro, tryghed, omsorg og nærvær og ikke mindst tid til at dække det enkelte barns behov, da det altid er de samme børn, som kommer ind ad døren om morgenen. Jeg har lang indkøring, da I allerede kan besøge mig og komme og lege inden opstart, så vi kan lære hinanden godt at kende!

Kontakt mig
Tryghed, omsorg og nærvær
Hvid sommerfugl logo symbol

Hvad tilbyder

sommerfugleboet?

Tryghed & omsorg


 • Samvær og nærvær
 • En rolig start på dagen
 • Støtte børnene

Gå på opdagelse


 • Studere alt i naturen
 • Fugle, Regnorme, edderkopper, m.m
 • Farver, lyde og ord

Åbningstider


Mad og drikke


Betaling og tilskud


 • Egenbetaling 2.999,-
 • Tilskud 6.241,-
 • Ialt 9.240,-

Soveudstyr


 • Godkendte Barnevogne
 • Passende dyner til årstiderne
 • Eksklusiv bleer

Arrangementer


 • Sommerarrangment
 • Julearrangment
 • For søskende og forældre

Tilsyn og rapporter


 • Godkendt af kommunen
 • Rene børne- & straffeattest
 • Tilsyn 2 gange om året
 • Tavshedspligt & Indberetningspligt

aktiviteter


 • Leger inde og ude
 • Motorisk udvikling via bla. dans
 • Besøger legepladser
 • Fejrer mærkedage og traditioner
 • Se praktisk info her

Lege faciliteter


 

privat pasningsordning

Sommerfuglen

Står du og mangler en privat pasningsordning plads til dit elskede barn, så står jeg klar til at give dem Tryghed, omsorg og nærvær, mens du tager dig af din arbejdsdag og gøremål. Du kan læse lidt mere om mig og hvilke rammer jeg kan tilbyde.

Læs mere om mig