Børnepasning hvor

Vi

Om mig – susanne

Børnepasning – Jeg hedder Susanne, er årgang 1963. Jeg er gift med Kim, og har 3 voksne børn, Karina, Michael og Casper. Jeg har været ansat som kommunal dagplejer i ca. 21 år, hvorefter jeg startede som privat dagplejer pr. 1./6.-16 hvilket jeg er super glad for. Jeg bor i et almindeligt parcelhus, hvor der er plads til at børnene kan boltre sig i stort set hele huset. Jeg har en lukket have, med legehus, gynger, sandkasse mm. Jeg er et stille, roligt og kærligt gemyt med masser af omsorg

børnepasning af høj kvalitet

Målsætninger

Give børnene tryghed, omsorg, samvær og en rolig start på dagen. Støtte børn og følge dem i deres udvikling. Det er vigtigt med et godt samarbejde med forældrene. Vi danser, bager, synger, er kreative, leger både ude og inde, i haven, legepladser, studere alt i naturen, feks. Fugle, regnorme, edderkopper, m.m vi fejrer alle højtider med hygge og traditioner.

Næringsrig KOST

Det er vigtigt for barnet at få et sundt og næringsrigt måltid. Hvis barnet har brug for speciel kost, skal det selv medbringes. Ved særlige lejligheder serveres der evt. saft/kakao og kage. Hvis dit barn har fødselsdag, må de gerne medbringe kage, boller eller lign.- så vi kan hygge os og barnet vil få en lille gave af mig.

Sund kost børn der bager

Vi

Syge børn

Barnet modtages ikke i min private pasningsordning, hvis barnet har feber eller ikke kan følge en almindelig dag i den private pasningsordning idet barnet vil have brug for ekstra omsorg, som er svært når der er 4 andre børn. Der er endvidere sandsynlighed for at smitte de andre børn eller mig. Ved øjenbetændelse kan barnet modtages når behandlingen er i gang.

privat pasningsordning

Som privat pasningsordning er jeg godkendt af kommunen til børnepasning, og alle i husstanden har fremvist en ren børne-og straffeattest. Der kommer uanmeldt tilsyn fra kommunen ca. 2 gange om året. Jeg har som privat pasningsordning tavshedspligt og indberetningspligt. Jeg kan have op til 5 børn i aldrene 1/2 -3år .

Betaling & Pris

2999 ,- Egen betaling
6241,- Tilskud
9240,- ialt

I betaler 12 mdr om året. I skal ikke betale skat, det gør jeg af min fulde løn. Der ydes endvidere søskenderabat selvom det er privat. I kan læse om dette på www.Greve.dk

Praktisk info

Det er godt hvis børnene har tøj på som de kan bevæge sig i og blive snavset. Vi satser på at være ude i alt slags vejr. Bleer er ikke med i mit tilbud, da ønskerne er meget individuelle.

Ledige pladser

I kan blive skrevet op allerede når I er gravide.
Der modtages også børn fra andre kommuner
Jeres betaling i 2019 vil være kr 2999
Der ydes tilskud i alle kommuner ifølge lovgivningen.

Ferie/lukkedage

Jeg holder 5 ugers ferie. Fridage og ferie melder jeg ud i så god tid som muligt.

LUKKEDAGE
– D. 23/12 til 1/1 begge dage
– De 3 dage før påske
– Grundlovsdag samt indeklemte dage

Der er ingen gæsteplejere tilknyttet, så forældre skal selv finde pasning ved sygdom og ferie.

Tilsyn

Som privat pasningsordning er jeg godkendt af kommunen til børnepasning, og alle i husstanden har fremvist en ren børne-og straffeattest. Der kommer uanmeldt tilsyn fra kommunen ca. 2 gange om året.

Se seneste rapport her